Chec galben, din comerţ, cu glazură de ciocolată, produse de panificaţie de brutărie

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 144
1 bucată 1729
1 bucată 64
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 6.7
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.214
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.728
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.793
Acizi graşi trans (total) g 1.313
Colesterol mg 16
Macronutrienți
Amidon g 8.55
Apă g 22.38
Aport caloric / Energic total kcal 379
Carbohidraţi (total) g 55.36
Fibre (total) g 1.5
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.62
Glucide/Zaharuri (total) g 39.22
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.29
Lactoză (inclusă în glucide) g 0.59
Zaharoză (inclusă în glucide) g 36.51
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.21
Lipide / Grăsimi (total) g 17.75
Proteine g 3.16
Minerale
Calciu mg 32
Cupru mg 0.159
Fier mg 2.03
Fosfor mg 138
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.222
Potasiu mg 187
Seleniu µg 5.9
Sodiu mg 310
Zinc mg 0.42
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 14
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 7
Vitamina A, IU IU 26
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.043
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 4.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.093
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.165
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 25.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 32

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”