Cherimoya, crud

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 fruct fără piele şi seminţe 235
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.105
Acid glutamic g 0.199
Alanină g 0.063
Arginină g 0.031
Histidină g 0.021
Cistină g 0.01
Valină g 0.063
Prolină g 0.157
Serină g 0.063
Fenilalanină g 0.042
Glicină g 0.052
Triptofan g 0.031
Treonină g 0.052
Izoleucină g 0.042
Leucină g 0.063
Lizină g 0.042
Metionină g 0.021
Tirozină g 0.031
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.055
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.188
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.233
Macronutrienți
Apă g 79.39
Aport caloric / Energic total kcal 75
Carbohidraţi (total) g 17.71
Fibre (total) g 3
Fructoză (inclusă în glucide) g 6.28
Glucide/Zaharuri (total) g 12.87
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 5.93
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.66
Lipide / Grăsimi (total) g 0.68
Proteine g 1.57
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.069
Fier mg 0.27
Fosfor mg 26
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.093
Potasiu mg 287
Sodiu mg 7
Zinc mg 0.16
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 6
Vitamine
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.101
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.644
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.345
Vitamina B6 mg 0.257
Vitamina C mg 12.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”