Chifle din tărâţe de ovăz

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 chiflă 33
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.5
Acid glutamic g 2.902
Alanină g 0.339
Arginină g 0.408
Histidină g 0.206
Cistină g 0.215
Valină g 0.423
Prolină g 0.97
Serină g 0.46
Fenilalanină g 0.475
Glicină g 0.36
Triptofan g 0.12
Treonină g 0.274
Izoleucină g 0.367
Leucină g 0.672
Lizină g 0.27
Metionină g 0.164
Tirozină g 0.297
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.488
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.568
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.619
Macronutrienți
Apă g 44
Aport caloric / Energic total kcal 236
Carbohidraţi (total) g 40.2
Fibre (total) g 4.1
Glucide/Zaharuri (total) g 6.67
Lipide / Grăsimi (total) g 4.6
Proteine g 9.5
Minerale
Calciu mg 85
Cupru mg 0.136
Fier mg 4.14
Fosfor mg 115
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.754
Potasiu mg 121
Seleniu µg 29.3
Sodiu mg 413
Zinc mg 1.02
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 44
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.448
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.289
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.954
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.428
Vitamina B6 mg 0.045
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 140

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”