Chifle simple, îmbogăţite cu compuşi bioactivi, făcute la toaster

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 brioşă 52
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.713
Acid glutamic g 2.601
Alanină g 0.472
Arginină g 0.48
Histidină g 0.236
Cistină g 0.214
Valină g 0.534
Prolină g 0.835
Serină g 0.489
Fenilalanină g 0.491
Glicină g 0.408
Triptofan g 0.127
Treonină g 0.389
Izoleucină g 0.475
Leucină g 0.767
Lizină g 0.529
Metionină g 0.181
Tirozină g 0.304
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.478
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.921
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.533
Macronutrienți
Amidon g 44.5
Apă g 32.97
Aport caloric / Energic total kcal 270
Carbohidraţi (total) g 52.65
Fibre (total) g 2.8
Glucide/Zaharuri (total) g 3.47
Lipide / Grăsimi (total) g 2.02
Proteine g 10.32
Minerale
Calciu mg 197
Cupru mg 0.16
Fier mg 4.65
Fosfor mg 107
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.63
Potasiu mg 129
Seleniu µg 26.3
Sodiu mg 477
Zinc mg 1.4
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 47
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.541
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 0.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.99
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.332
Vitamina B6 mg 0.067
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.4
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 180

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”