Chili cu fasole, conservă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.659
Acid glutamic g 0.877
Alanină g 0.265
Arginină g 0.36
Histidină g 0.164
Cistină g 0.061
Valină g 0.294
Prolină g 0.251
Serină g 0.293
Fenilalanină g 0.292
Glicină g 0.261
Triptofan g 0.069
Treonină g 0.24
Izoleucină g 0.25
Leucină g 0.456
Lizină g 0.409
Metionină g 0.095
Tirozină g 0.164
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.332
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.362
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.352
Colesterol mg 17
Macronutrienți
Apă g 75.51
Aport caloric / Energic total kcal 112
Carbohidraţi (total) g 11.91
Fibre (total) g 4.4
Glucide/Zaharuri (total) g 1.19
Lipide / Grăsimi (total) g 5.49
Proteine g 5.71
Minerale
Calciu mg 47
Cupru mg 0.117
Fier mg 3.43
Fosfor mg 154
Magneziu mg 45
Mangan mg 0.134
Potasiu mg 365
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 522
Zinc mg 2
Fitonutrienți
Beta caroten µg 180
Beta Cryptoxanthina µg 43
Licopen µg 1069
Luteină + zeaxantină µg 107
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 20.2
Vitamina A, IU IU 337
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.048
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.105
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.358
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.42
Vitamina B6 mg 0.132
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.9
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”