Concentrat de proteine ​​de soia, produs prin extragerea alcoolului

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 7.249
Acid glutamic g 12.013
Alanină g 2.677
Arginină g 4.642
Histidină g 1.578
Cistină g 0.886
Valină g 3.064
Prolină g 3.298
Serină g 3.369
Fenilalanină g 3.278
Glicină g 2.688
Triptofan g 0.835
Treonină g 2.474
Izoleucină g 2.942
Leucină g 4.917
Lizină g 3.929
Metionină g 0.814
Tirozină g 2.301
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.079
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.201
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.052
Macronutrienți
Apă g 5.8
Aport caloric / Energic total kcal 331
Carbohidraţi (total) g 30.91
Fibre (total) g 5.5
Glucide/Zaharuri (total) g 20
Lipide / Grăsimi (total) g 0.46
Proteine g 58.13
Minerale
Calciu mg 363
Cupru mg 0.976
Fier mg 10.78
Fosfor mg 839
Magneziu mg 315
Mangan mg 4.19
Potasiu mg 2202
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 3
Zinc mg 4.4
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.316
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.142
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.716
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.057
Vitamina B6 mg 0.134
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 340

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”