Condimente, măghiran uscat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 linguriţă 0,6
1 lingură 1,7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.405
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.529
Macronutrienți
Apă g 7.64
Aport caloric / Energic total kcal 271
Carbohidraţi (total) g 60.56
Fibre (total) g 40.3
Glucide/Zaharuri (total) g 4.09
Lipide / Grăsimi (total) g 7.04
Proteine g 12.66
Minerale
Calciu mg 1990
Cupru mg 1.133
Fier mg 82.71
Fosfor mg 306
Magneziu mg 346
Mangan mg 5.433
Potasiu mg 1522
Seleniu µg 4.5
Sodiu mg 77
Zinc mg 3.6
Fitonutrienți
Beta caroten µg 4806
Beta Cryptoxanthina µg 70
Fitosteroli mg 60
Luteină + zeaxantină µg 1895
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 43.6
Vitamina A, IU IU 8068
Vitamina A, RAE µg 403
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.289
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.316
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.12
Vitamina B6 mg 1.19
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 621.7
Vitamina C mg 51.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 274

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”