Condimente, salvie măcinată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 linguriţă 0,7
1 lingură 2
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.87
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.76
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.03
Macronutrienți
Apă g 7.96
Aport caloric / Energic total kcal 315
Carbohidraţi (total) g 60.73
Fibre (total) g 40.3
Glucide/Zaharuri (total) g 1.71
Lipide / Grăsimi (total) g 12.75
Proteine g 10.63
Minerale
Calciu mg 1652
Cupru mg 0.757
Fier mg 28.12
Fosfor mg 91
Magneziu mg 428
Mangan mg 3.133
Potasiu mg 1070
Seleniu µg 3.7
Sodiu mg 11
Zinc mg 4.7
Fitonutrienți
Beta caroten µg 3485
Beta Cryptoxanthina µg 109
Fitosteroli mg 244
Luteină + zeaxantină µg 1895
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 43.6
Vitamina A, IU IU 5900
Vitamina A, RAE µg 295
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.754
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 7.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.336
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.72
Vitamina B6 mg 2.69
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1714.5
Vitamina C mg 32.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 274

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”