Condimente, seminţe de schinduf

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 linguriţă 3,7
1 lingură 11,1
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.708
Acid glutamic g 3.988
Alanină g 1.02
Arginină g 2.465
Histidină g 0.668
Cistină g 0.369
Valină g 1.102
Prolină g 1.198
Serină g 1.215
Fenilalanină g 1.089
Glicină g 1.306
Triptofan g 0.391
Treonină g 0.898
Izoleucină g 1.241
Leucină g 1.757
Lizină g 1.684
Metionină g 0.338
Tirozină g 0.764
Lipide
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.46
Macronutrienți
Apă g 8.84
Aport caloric / Energic total kcal 323
Carbohidraţi (total) g 58.35
Fibre (total) g 24.6
Lipide / Grăsimi (total) g 6.41
Proteine g 23
Minerale
Calciu mg 176
Cupru mg 1.11
Fier mg 33.53
Fosfor mg 296
Magneziu mg 191
Mangan mg 1.228
Potasiu mg 770
Seleniu µg 6.3
Sodiu mg 67
Zinc mg 2.5
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 140
Vitamine
Vitamina A, IU IU 60
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.322
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.366
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.64
Vitamina B6 mg 0.6
Vitamina C mg 3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 57

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”