Croissant cu brânză

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 croissant, de dimensiune medie 57
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.527
Acid glutamic g 2.585
Alanină g 0.338
Arginină g 0.363
Histidină g 0.212
Cistină g 0.176
Valină g 0.453
Prolină g 0.894
Serină g 0.478
Fenilalanină g 0.455
Glicină g 0.301
Triptofan g 0.109
Treonină g 0.304
Izoleucină g 0.407
Leucină g 0.692
Lizină g 0.371
Metionină g 0.187
Tirozină g 0.302
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.509
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.384
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.628
Colesterol mg 57
Macronutrienți
Apă g 21
Aport caloric / Energic total kcal 414
Carbohidraţi (total) g 47
Fibre (total) g 2.6
Glucide/Zaharuri (total) g 11.35
Lipide / Grăsimi (total) g 20.9
Proteine g 9.2
Minerale
Calciu mg 53
Cupru mg 0.1
Fier mg 2.15
Fosfor mg 130
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.34
Potasiu mg 132
Seleniu µg 26.8
Sodiu mg 361
Zinc mg 0.94
Fitonutrienți
Beta caroten µg 89
Luteină + zeaxantină µg 43
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 38.8
Retinol µg 197
Vitamina A, IU IU 805
Vitamina A, RAE µg 204
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.523
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.44
Vitamina B12 µg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.325
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.16
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.842
Vitamina B6 mg 0.073
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 10.9
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 103

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”