Crutoane cu arome

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pachet 10
4 cuburi 1
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.54
Acid glutamic g 3.378
Alanină g 0.357
Arginină g 0.402
Histidină g 0.246
Cistină g 0.218
Valină g 0.488
Prolină g 1.163
Serină g 0.527
Fenilalanină g 0.525
Glicină g 0.361
Triptofan g 0.125
Treonină g 0.326
Izoleucină g 0.428
Leucină g 0.774
Lizină g 0.344
Metionină g 0.195
Tirozină g 0.331
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.498
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.368
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.247
Colesterol mg 7
Macronutrienți
Apă g 3.6
Aport caloric / Energic total kcal 465
Carbohidraţi (total) g 63.5
Fibre (total) g 5
Glucide/Zaharuri (total) g 4.41
Lipide / Grăsimi (total) g 18.3
Proteine g 10.8
Minerale
Calciu mg 96
Cupru mg 0.168
Fier mg 2.82
Fosfor mg 140
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.514
Potasiu mg 181
Seleniu µg 28.8
Sodiu mg 1089
Zinc mg 0.94
Fitonutrienți
Beta caroten µg 6
Luteină + zeaxantină µg 45
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14.6
Retinol µg 7
Vitamina A, IU IU 32
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.506
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.4
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.421
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.646
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.835
Vitamina B6 mg 0.083
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 151

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”