Curcan, aripi, afumate, cu piele, fără os, gătite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 5.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.651
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.934
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.383
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 59.5
Aport caloric / Energic total kcal 221
Lipide / Grăsimi (total) g 12.41
Proteine g 27.4
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.056
Fier mg 1.46
Fosfor mg 197
Magneziu mg 25
Potasiu mg 266
Seleniu µg 26
Sodiu mg 996
Zinc mg 2.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 68.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 0.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.73
Vitamina B6 mg 0.42
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”