Curcan, bucăţi de carne, condimentate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.793
Acid glutamic g 2.974
Alanină g 1.187
Arginină g 1.313
Histidină g 0.559
Cistină g 0.21
Valină g 0.97
Prolină g 0.866
Serină g 0.821
Fenilalanină g 0.729
Glicină g 1.123
Triptofan g 0.206
Treonină g 0.813
Izoleucină g 0.934
Leucină g 1.447
Lizină g 1.693
Metionină g 0.522
Tirozină g 0.707
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.98
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.53
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.75
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 71.7
Aport caloric / Energic total kcal 138
Carbohidraţi (total) g 1
Lipide / Grăsimi (total) g 6
Proteine g 18.7
Minerale
Calciu mg 1
Cupru mg 0.063
Fier mg 1.8
Fosfor mg 240
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 310
Seleniu µg 26.1
Sodiu mg 850
Zinc mg 2.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina B12 µg 0.24
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.589
Vitamina B6 mg 0.28
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”