Curcan, bucaţi tranşate, copane, carne cu piele, crudă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 copan 356
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.566
Acid glutamic g 2.654
Alanină g 1.096
Arginină g 1.138
Histidină g 0.523
Cistină g 0.184
Betaină mg 5.6
Valină g 0.629
Prolină g 1.129
Serină g 0.777
Fenilalanină g 0.633
Glicină g 0.979
Hidroxiprolină g 0.22
Triptofan g 0.204
Treonină g 0.709
Izoleucină g 0.559
Leucină g 1.349
Lizină g 1.608
Metionină g 0.506
Tirozină g 0.574
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.314
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.958
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.896
Acizi graşi trans (total) g 0.078
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 73.37
Aport caloric / Energic total kcal 141
Lipide / Grăsimi (total) g 6.84
Proteine g 19.96
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.079
Fier mg 1.14
Fosfor mg 151
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 208
Seleniu µg 20.3
Sodiu mg 86
Zinc mg 2.92
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 5
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 72.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 26
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 86
Vitamina A, RAE µg 26
Vitamina D IU 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.049
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 1.9
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.054
Vitamina B6 mg 0.339
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”