Curcan, bucaţi tranşate, pulpe, carne cu piele, crude

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pulpă 454
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.753
Acid glutamic g 2.854
Alanină g 1.196
Arginină g 1.241
Histidină g 0.556
Cistină g 0.179
Betaină mg 5.3
Valină g 0.704
Prolină g 1.054
Serină g 0.794
Fenilalanină g 0.677
Glicină g 1.144
Hidroxiprolină g 0.192
Triptofan g 0.22
Treonină g 0.803
Izoleucină g 0.657
Leucină g 1.519
Lizină g 1.89
Metionină g 0.51
Tirozină g 0.624
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.994
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.454
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.386
Acizi graşi trans (total) g 0.106
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 71.28
Aport caloric / Energic total kcal 161
Lipide / Grăsimi (total) g 9.16
Proteine g 19.54
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.076
Fier mg 1.31
Fosfor mg 161
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 239
Seleniu µg 19.8
Sodiu mg 75
Zinc mg 2.6
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 69.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 29
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina A, IU IU 97
Vitamina A, RAE µg 29
Vitamina D IU 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.053
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 2.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.268
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.599
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.179
Vitamina B6 mg 0.419

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”