Curcan, carne afumată fiartă, cu piele, fără os

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 6
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.036
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.439
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.65
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 64.9
Aport caloric / Energic total kcal 170
Lipide / Grăsimi (total) g 5
Proteine g 29.3
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.094
Fier mg 1.78
Fosfor mg 213
Magneziu mg 26
Potasiu mg 298
Seleniu µg 43
Sodiu mg 996
Zinc mg 3.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 82.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.33
Vitamina B12 µg 0.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.44
Vitamina B6 mg 0.46
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”