Curcan, carne afumată, gătită, cu piele, fără os

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 5.9
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.473
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.831
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 61.7
Aport caloric / Energic total kcal 208
Lipide / Grăsimi (total) g 9.7
Proteine g 28.1
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.093
Fier mg 1.79
Fosfor mg 203
Magneziu mg 25
Potasiu mg 280
Seleniu µg 30.3
Sodiu mg 996
Zinc mg 2.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 69.9
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.34
Vitamina B12 µg 0.35
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.09
Vitamina B6 mg 0.41
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”