Curcan, carne slabă fără piele, gatita, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 85
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.156
Acid glutamic g 3.657
Alanină g 1.458
Arginină g 1.527
Histidină g 0.731
Cistină g 0.254
Betaină mg 2.9
Valină g 0.862
Prolină g 1.457
Serină g 1.068
Fenilalanină g 0.869
Glicină g 1.151
Triptofan g 0.287
Treonină g 0.979
Izoleucină g 0.773
Leucină g 1.869
Lizină g 2.225
Metionină g 0.705
Tirozină g 0.801
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.626
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.528
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.593
Acizi graşi trans (total) g 0.024
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 70.18
Aport caloric / Energic total kcal 127
Lipide / Grăsimi (total) g 2.08
Proteine g 26.97
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.062
Fier mg 0.55
Fosfor mg 255
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 249
Seleniu µg 30.2
Sodiu mg 238
Zinc mg 1.49
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 69.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.038
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.06
Vitamina B12 µg 1.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.208
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.75
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.9
Vitamina B6 mg 0.697
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”