Curcan crescut la sol, 15 % grăsimi, 85 % carne, gătită fără ulei la tigaia cu grill

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.429
Acid glutamic g 4.026
Alanină g 1.566
Arginină g 1.826
Histidină g 0.745
Cistină g 0.266
Betaină mg 9.5
Valină g 1.166
Prolină g 1.113
Serină g 1.069
Fenilalanină g 0.98
Glicină g 1.376
Hidroxiprolină g 0.21
Triptofan g 0.286
Treonină g 1.154
Izoleucină g 1.126
Leucină g 2.076
Lizină g 2.25
Metionină g 0.74
Tirozină g 0.891
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.624
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.572
Acizi graşi trans (total) g 0.243
Colesterol mg 106
Macronutrienți
Apă g 56.66
Aport caloric / Energic total kcal 258
Lipide / Grăsimi (total) g 17.45
Proteine g 25.11
Minerale
Calciu mg 49
Cupru mg 0.194
Fier mg 1.98
Fosfor mg 263
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 276
Seleniu µg 36.1
Sodiu mg 85
Zinc mg 3.56
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 76.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 35
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 117
Vitamina A, RAE µg 35
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 1.6
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.72
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.4
Vitamina B6 mg 0.462
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”