Curcan crescut la sol, carne fără grasimi, chiftele, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 burger 85
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.8
Acid glutamic g 4.641
Alanină g 1.805
Arginină g 2.105
Histidină g 0.859
Cistină g 0.306
Betaină mg 6.6
Valină g 1.344
Prolină g 1.283
Serină g 1.232
Fenilalanină g 1.13
Glicină g 1.587
Hidroxiprolină g 0.242
Triptofan g 0.33
Treonină g 1.33
Izoleucină g 1.299
Leucină g 2.394
Lizină g 2.594
Metionină g 0.853
Tirozină g 1.027
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.713
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.759
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.673
Acizi graşi trans (total) g 0.023
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 68.4
Aport caloric / Energic total kcal 138
Lipide / Grăsimi (total) g 2.48
Proteine g 28.99
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.061
Fier mg 0.78
Fosfor mg 264
Magneziu mg 35
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 339
Seleniu µg 28
Sodiu mg 59
Zinc mg 2.19
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 58.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 25
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 0.67
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.145
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.707
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.9
Vitamina B6 mg 0.908
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”