Curcan crescut la sol crescut la sol, carne fără grăsimi, friptă fără ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.057
Acid glutamic g 5.067
Alanină g 1.971
Arginină g 2.298
Histidină g 0.937
Cistină g 0.334
Betaină mg 7.3
Valină g 1.467
Prolină g 1.401
Serină g 1.345
Fenilalanină g 1.233
Glicină g 1.732
Hidroxiprolină g 0.264
Triptofan g 0.36
Treonină g 1.452
Izoleucină g 1.418
Leucină g 2.613
Lizină g 2.832
Metionină g 0.931
Tirozină g 1.122
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.751
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.843
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.717
Acizi graşi trans (total) g 0.024
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 65.76
Aport caloric / Energic total kcal 151
Lipide / Grăsimi (total) g 2.71
Proteine g 31.69
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.067
Fier mg 1.02
Fosfor mg 290
Magneziu mg 35
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 357
Seleniu µg 31.4
Sodiu mg 61
Zinc mg 2.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 64.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 9
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 30
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.082
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 12.55
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.96
Vitamina B6 mg 1.08
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”