Curcan crescut la sol, de 85% carne macră, 15 % grăsime, făcută burgeri, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.509
Acid glutamic g 4.159
Alanină g 1.618
Arginină g 1.886
Histidină g 0.769
Cistină g 0.275
Betaină mg 9.8
Valină g 1.204
Prolină g 1.15
Serină g 1.104
Fenilalanină g 1.013
Glicină g 1.422
Hidroxiprolină g 0.216
Triptofan g 0.296
Treonină g 1.192
Izoleucină g 1.164
Leucină g 2.145
Lizină g 2.324
Metionină g 0.764
Tirozină g 0.921
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.462
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.167
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.127
Acizi graşi trans (total) g 0.224
Colesterol mg 105
Macronutrienți
Apă g 58.25
Aport caloric / Energic total kcal 249
Lipide / Grăsimi (total) g 16.2
Proteine g 25.88
Minerale
Calciu mg 48
Cupru mg 0.256
Fier mg 2.04
Fosfor mg 235
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 242
Seleniu µg 35.1
Sodiu mg 81
Zinc mg 3.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 29
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 97
Vitamina A, RAE µg 29
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 1.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.232
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.632
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.2
Vitamina B6 mg 0.383
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”