Curcan, dezosat, congelat, carne condimentată, crud

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.708
Acid glutamic g 2.87
Alanină g 1.089
Arginină g 1.227
Histidină g 0.549
Cistină g 0.183
Valină g 0.934
Prolină g 0.731
Serină g 0.782
Fenilalanină g 0.698
Glicină g 0.872
Triptofan g 0.2
Treonină g 0.782
Izoleucină g 0.915
Leucină g 1.402
Lizină g 1.657
Metionină g 0.509
Tirozină g 0.695
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.47
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.64
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.73
Colesterol mg 53
Macronutrienți
Apă g 70.4
Aport caloric / Energic total kcal 120
Carbohidraţi (total) g 6.4
Lipide / Grăsimi (total) g 2.2
Proteine g 17.6
Minerale
Calciu mg 1
Cupru mg 0.088
Fier mg 2.1
Fosfor mg 158
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 360
Seleniu µg 26.5
Sodiu mg 678
Zinc mg 1.91
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina B12 µg 0.35
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.733
Vitamina B6 mg 0.38
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”