Curcan îngrăşat, bucaţi tranşate, piept, carne fără piele, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 piept 852
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.6
Acid glutamic g 4.102
Alanină g 1.659
Arginină g 1.816
Histidină g 0.901
Cistină g 0.261
Betaină mg 2.8
Valină g 1.11
Prolină g 1.306
Serină g 1.163
Fenilalanină g 1.006
Glicină g 1.241
Triptofan g 0.327
Treonină g 1.254
Izoleucină g 1.045
Leucină g 2.26
Lizină g 2.652
Metionină g 0.784
Tirozină g 0.967
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.668
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.428
Acizi graşi trans (total) g 0.02
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 69.99
Aport caloric / Energic total kcal 130
Lipide / Grăsimi (total) g 2.08
Proteine g 27.94
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.057
Fier mg 0.59
Fosfor mg 219
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 264
Seleniu µg 28.9
Sodiu mg 184
Zinc mg 1.33
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 5
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 74
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.045
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.195
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.965
Vitamina B6 mg 0.734
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”