Curcan îngrăşat, carne cu piele, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 85
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.08
Acid glutamic g 3.524
Alanină g 1.462
Arginină g 1.514
Histidină g 0.698
Cistină g 0.246
Betaină mg 3
Valină g 0.839
Prolină g 1.513
Serină g 1.036
Fenilalanină g 0.84
Glicină g 1.311
Triptofan g 0.271
Treonină g 0.935
Izoleucină g 0.741
Leucină g 1.792
Lizină g 2.125
Metionină g 0.674
Tirozină g 0.763
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.971
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.585
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.593
Acizi graşi trans (total) g 0.075
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 67.09
Aport caloric / Energic total kcal 157
Lipide / Grăsimi (total) g 5.64
Proteine g 26.52
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.062
Fier mg 0.6
Fosfor mg 254
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 250
Seleniu µg 29.3
Sodiu mg 237
Zinc mg 1.5
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 10
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 35
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 14
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 1.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.211
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.336
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.902
Vitamina B6 mg 0.659
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”