Curcan îngrăşat, întreg, carne fără piele, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pasăre 4147
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.128
Acid glutamic g 3.609
Alanină g 1.439
Arginină g 1.507
Histidină g 0.721
Cistină g 0.251
Betaină mg 4.3
Valină g 0.851
Prolină g 1.437
Serină g 1.054
Fenilalanină g 0.858
Glicină g 1.135
Triptofan g 0.283
Treonină g 0.967
Izoleucină g 0.763
Leucină g 1.844
Lizină g 2.196
Metionină g 0.696
Tirozină g 0.79
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.218
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.996
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.093
Acizi graşi trans (total) g 0.047
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 68.81
Aport caloric / Energic total kcal 140
Lipide / Grăsimi (total) g 3.7
Proteine g 26.61
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.089
Fier mg 0.77
Fosfor mg 235
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 239
Seleniu µg 30.7
Sodiu mg 223
Zinc mg 2.28
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.045
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.06
Vitamina B12 µg 1.68
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.261
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.721
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.947
Vitamina B6 mg 0.589
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”