Curcan, întreg, carne cu piele, gatite, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pasăre 3812
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.235
Acid glutamic g 3.787
Alanină g 1.576
Arginină g 1.631
Histidină g 0.749
Cistină g 0.265
Betaină mg 3.4
Valină g 0.902
Prolină g 1.635
Serină g 1.114
Fenilalanină g 0.903
Glicină g 1.427
Triptofan g 0.291
Treonină g 1.004
Izoleucină g 0.796
Leucină g 1.925
Lizină g 2.282
Metionină g 0.724
Tirozină g 0.819
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.647
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.119
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.155
Acizi graşi trans (total) g 0.101
Colesterol mg 109
Macronutrienți
Apă g 63.52
Aport caloric / Energic total kcal 189
Carbohidraţi (total) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 7.39
Proteine g 28.55
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.093
Fier mg 1.09
Fosfor mg 223
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 239
Seleniu µg 29.8
Sodiu mg 103
Zinc mg 2.48
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 12
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.045
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 1.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.281
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.573
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.948
Vitamina B6 mg 0.616
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”