Curcan întreg, carne slabă, carne cu piele, crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.716
Acid glutamic g 2.906
Alanină g 1.216
Arginină g 1.256
Histidină g 0.574
Cistină g 0.203
Valină g 0.693
Prolină g 1.267
Serină g 0.856
Fenilalanină g 0.693
Glicină g 1.116
Hidroxiprolină g 0.234
Triptofan g 0.222
Treonină g 0.769
Izoleucină g 0.61
Leucină g 1.476
Lizină g 1.749
Metionină g 0.555
Tirozină g 0.627
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.431
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.952
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.899
Acizi graşi trans (total) g 0.1
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Amidon g 0.09
Apă g 70.68
Aport caloric / Energic total kcal 161
Glucide/Zaharuri (total) g 0.04
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.06
Lipide / Grăsimi (total) g 7.43
Proteine g 21.96
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.067
Fier mg 0.75
Fosfor mg 188
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 223
Seleniu µg 20.7
Sodiu mg 105
Zinc mg 1.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 50.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 19
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 62
Vitamina A, RAE µg 19
Vitamina D IU 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.038
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.07
Vitamina B12 µg 0.67
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.139
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.968
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.73
Vitamina B6 mg 0.711
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”