Curcan întreg, gât, doar carne, crud

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.32
Acid glutamic g 2.239
Alanină g 0.893
Arginină g 0.935
Histidină g 0.448
Cistină g 0.156
Valină g 0.528
Prolină g 0.892
Serină g 0.654
Fenilalanină g 0.532
Glicină g 0.705
Triptofan g 0.176
Treonină g 0.6
Izoleucină g 0.473
Leucină g 1.144
Lizină g 1.363
Metionină g 0.432
Tirozină g 0.49
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.824
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.478
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.647
Colesterol mg 115
Macronutrienți
Apă g 75.92
Aport caloric / Energic total kcal 125
Lipide / Grăsimi (total) g 6.04
Proteine g 16.51
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.142
Fier mg 1.01
Fosfor mg 160
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.056
Potasiu mg 133
Seleniu µg 28.6
Sodiu mg 233
Zinc mg 3.39
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 54
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 13
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 43
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina D IU 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.051
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.12
Vitamina B12 µg 1.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.211
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.924
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.801
Vitamina B6 mg 0.364
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”