Curcan tip Shanghai, batoane date prin pesmet şi prăjite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.256
Acid glutamic g 2.831
Alanină g 0.808
Arginină g 0.923
Histidină g 0.421
Cistină g 0.178
Valină g 0.751
Prolină g 0.798
Serină g 0.679
Fenilalanină g 0.604
Glicină g 0.668
Triptofan g 0.17
Treonină g 0.606
Izoleucină g 0.726
Leucină g 1.134
Lizină g 1.168
Metionină g 0.387
Tirozină g 0.549
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.92
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.39
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.38
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 49.4
Aport caloric / Energic total kcal 279
Carbohidraţi (total) g 17
Lipide / Grăsimi (total) g 16.9
Proteine g 14.2
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.073
Fier mg 2.2
Fosfor mg 234
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.083
Potasiu mg 260
Seleniu µg 20.7
Sodiu mg 838
Zinc mg 1.46
Vitamine
Retinol µg 12
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.533
Vitamina B6 mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 43

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”