Curcan, toate categoriile, copane, carne cu piele, gătite, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie (de la un curcan) 71
1 picior (pulpă cu copan), fără oase 546
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.695
Acid glutamic g 4.486
Alanină g 1.756
Arginină g 1.956
Histidină g 0.85
Cistină g 0.3
Betaină mg 6
Valină g 1.463
Prolină g 1.242
Serină g 1.233
Fenilalanină g 1.096
Glicină g 1.559
Triptofan g 0.311
Treonină g 1.225
Izoleucină g 1.417
Leucină g 2.187
Lizină g 2.571
Metionină g 0.793
Tirozină g 1.074
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.87
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.72
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.06
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 61.19
Aport caloric / Energic total kcal 208
Lipide / Grăsimi (total) g 9.82
Proteine g 27.87
Minerale
Calciu mg 32
Cupru mg 0.154
Fier mg 2.3
Fosfor mg 199
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 280
Seleniu µg 37.8
Sodiu mg 77
Zinc mg 4.27
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.62
Vitamina B12 µg 0.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.241
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.561
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.205
Vitamina B6 mg 0.33
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”