Dovleac, amestec pentru plăcintă, la conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.111
Acid glutamic g 0.2
Alanină g 0.031
Arginină g 0.058
Histidină g 0.017
Cistină g 0.003
Valină g 0.038
Prolină g 0.028
Serină g 0.048
Fenilalanină g 0.035
Glicină g 0.029
Triptofan g 0.013
Treonină g 0.031
Izoleucină g 0.034
Leucină g 0.05
Lizină g 0.059
Metionină g 0.012
Tirozină g 0.045
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.007
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.065
Macronutrienți
Apă g 71.49
Aport caloric / Energic total kcal 104
Carbohidraţi (total) g 26.39
Fibre (total) g 8.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.13
Proteine g 1.09
Minerale
Calciu mg 37
Cupru mg 0.068
Fier mg 1.06
Fosfor mg 45
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.401
Potasiu mg 138
Seleniu µg 1.1
Sodiu mg 208
Zinc mg 0.27
Vitamine
Vitamina A, IU IU 8298
Vitamina A, RAE µg 415
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.016
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.118
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.374
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.137
Vitamina B6 mg 0.159
Vitamina C mg 3.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 35

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”