Dressing de salată italian, comercial, cu conţinut redus de grăsime

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.032
Acid glutamic g 0.068
Alanină g 0.01
Arginină g 0.051
Histidină g 0.008
Cistină g 0.006
Valină g 0.017
Prolină g 0.011
Serină g 0.013
Fenilalanină g 0.013
Glicină g 0.015
Triptofan g 0.006
Treonină g 0.012
Izoleucină g 0.016
Leucină g 0.024
Lizină g 0.018
Metionină g 0.008
Tirozină g 0.008
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.725
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.236
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.833
Acizi graşi trans (total) g 0.017
Macronutrienți
Apă g 80.11
Aport caloric / Energic total kcal 102
Carbohidraţi (total) g 9.99
Fructoză (inclusă în glucide) g 5.05
Glucide/Zaharuri (total) g 9.16
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 3.54
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.57
Lipide / Grăsimi (total) g 6.68
Proteine g 0.39
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.019
Fier mg 0.25
Fosfor mg 12
Magneziu mg 4
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 90
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 891
Zinc mg 0.06
Fitonutrienți
Beta caroten µg 7
Fitosteroli mg 17
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 3.3
Vitamina A, IU IU 12
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 4.28
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.008
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.094
Vitamina B6 mg 0.055
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”