Dressing franţuzesc pentru salată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.043
Acid glutamic g 0.071
Alanină g 0.012
Arginină g 0.056
Histidină g 0.01
Cistină g 0.006
Betaină mg 0.3
Valină g 0.024
Prolină g 0.009
Serină g 0.017
Fenilalanină g 0.016
Glicină g 0.018
Triptofan g 0.007
Treonină g 0.016
Izoleucină g 0.022
Leucină g 0.034
Lizină g 0.019
Metionină g 0.011
Tirozină g 0.007
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.433
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 21.029
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.648
Macronutrienți
Apă g 36.56
Aport caloric / Energic total kcal 457
Carbohidraţi (total) g 15.58
Fructoză (inclusă în glucide) g 5.36
Glucide/Zaharuri (total) g 15.95
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 6.71
Zaharoză (inclusă în glucide) g 3.89
Lipide / Grăsimi (total) g 44.81
Proteine g 0.77
Minerale
Calciu mg 24
Fier mg 0.8
Fosfor mg 19
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.021
Potasiu mg 67
Sodiu mg 836
Zinc mg 0.29
Fitonutrienți
Beta caroten µg 232
Beta Cryptoxanthina µg 92
Licopen µg 373
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.6
Vitamina A, IU IU 464
Vitamina A, RAE µg 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.019
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 5
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.053
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.188
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 121.4
Vitamina C mg 3.6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”