Dressing pentru de salată cu miere şi muştar, cu conţinut redus de calorii

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
2 linguri 30
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.573
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.152
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.833
Acizi graşi trans (total) g 0.003
Macronutrienți
Apă g 57.19
Aport caloric / Energic total kcal 207
Carbohidraţi (total) g 28.26
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 18.33
Lipide / Grăsimi (total) g 10
Proteine g 0.98
Minerale
Calciu mg 67
Cupru mg 0.025
Fier mg 0.41
Fosfor mg 28
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.144
Potasiu mg 55
Seleniu µg 6.8
Sodiu mg 701
Zinc mg 0.17
Fitonutrienți
Beta caroten µg 6
Beta Cryptoxanthina µg 5
Luteină + zeaxantină µg 4
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.9
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.013
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.118
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.071
Vitamina B6 mg 0.02
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 13.3
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”