Făină de arahide cu conţinut scăzut de grăsimi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 4.123
Acid glutamic g 7.063
Alanină g 1.343
Arginină g 4.042
Histidină g 0.854
Cistină g 0.433
Valină g 1.418
Prolină g 1.492
Serină g 1.665
Fenilalanină g 1.752
Glicină g 2.037
Triptofan g 0.328
Treonină g 1.158
Izoleucină g 1.188
Leucină g 2.191
Lizină g 1.213
Metionină g 0.415
Tirozină g 1.374
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.866
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.921
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.04
Macronutrienți
Apă g 7.8
Aport caloric / Energic total kcal 428
Carbohidraţi (total) g 31.27
Fibre (total) g 15.8
Lipide / Grăsimi (total) g 21.9
Proteine g 33.8
Minerale
Calciu mg 130
Cupru mg 2.039
Fier mg 4.74
Fosfor mg 508
Magneziu mg 48
Mangan mg 4.231
Potasiu mg 1358
Seleniu µg 7.1
Sodiu mg 1
Zinc mg 5.99
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.457
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.172
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.499
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.543
Vitamina B6 mg 0.304
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 133

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”