Făină de arahide, degresată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 6.367
Acid glutamic g 10.908
Alanină g 2.075
Arginină g 6.243
Histidină g 1.319
Cistină g 0.669
Valină g 2.189
Prolină g 2.304
Serină g 2.572
Fenilalanină g 2.705
Glicină g 3.145
Triptofan g 0.507
Treonină g 1.788
Izoleucină g 1.836
Leucină g 3.384
Lizină g 1.874
Metionină g 0.641
Tirozină g 2.122
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.225
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.143
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.063
Macronutrienți
Apă g 7.8
Aport caloric / Energic total kcal 327
Carbohidraţi (total) g 34.7
Fibre (total) g 15.8
Glucide/Zaharuri (total) g 8.22
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 52.2
Minerale
Calciu mg 140
Cupru mg 1.8
Fier mg 2.1
Fosfor mg 760
Magneziu mg 370
Mangan mg 4.9
Potasiu mg 1290
Seleniu µg 7.1
Sodiu mg 180
Zinc mg 5.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 108.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.7
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.48
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 27
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 2.744
Vitamina B6 mg 0.504
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 248

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”