Făină de cartofi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.173
Acid glutamic g 0.932
Alanină g 0.328
Arginină g 0.374
Histidină g 0.166
Cistină g 0.07
Valină g 0.356
Prolină g 0.265
Serină g 0.234
Fenilalanină g 0.316
Glicină g 0.256
Triptofan g 0.115
Treonină g 0.28
Izoleucină g 0.299
Leucină g 0.425
Lizină g 0.413
Metionină g 0.107
Tirozină g 0.224
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.008
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.15
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.09
Macronutrienți
Apă g 6.52
Aport caloric / Energic total kcal 357
Carbohidraţi (total) g 83.1
Fibre (total) g 5.9
Glucide/Zaharuri (total) g 3.52
Lipide / Grăsimi (total) g 0.34
Proteine g 6.9
Minerale
Calciu mg 65
Cupru mg 0.197
Fier mg 1.38
Fosfor mg 168
Magneziu mg 65
Mangan mg 0.313
Potasiu mg 1001
Seleniu µg 1.1
Sodiu mg 55
Zinc mg 0.54
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 39.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.228
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.051
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.507
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.474
Vitamina B6 mg 0.769
Vitamina C mg 3.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 25

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”