Făină de grâu, de culoare albă (industrială), 15 % proteine, albită, îmbogăţită cu compuşi bioactivi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.593
Acid glutamic g 5.017
Alanină g 0.411
Arginină g 0.521
Histidină g 0.304
Cistină g 0.341
Valină g 0.575
Prolină g 1.634
Serină g 0.623
Fenilalanină g 0.775
Glicină g 0.488
Triptofan g 0.169
Treonină g 0.366
Izoleucină g 0.503
Leucină g 0.949
Lizină g 0.314
Metionină g 0.202
Tirozină g 0.214
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.153
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.712
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.272
Macronutrienți
Amidon g 59.52
Apă g 12.85
Aport caloric / Energic total kcal 362
Carbohidraţi (total) g 69.88
Fibre (total) g 2.4
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.03
Glucide/Zaharuri (total) g 0.92
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.03
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.15
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.71
Lipide / Grăsimi (total) g 1.41
Proteine g 15.33
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.195
Fier mg 5.06
Fosfor mg 128
Magneziu mg 38
Mangan mg 0.569
Potasiu mg 120
Seleniu µg 28.1
Sodiu mg 2
Zinc mg 1.16
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 18
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.736
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.445
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.953
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.427
Vitamina B6 mg 0.045
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 268

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”