Făină de hrişcă, cu to cu crupe

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.078
Acid glutamic g 1.948
Alanină g 0.712
Arginină g 0.935
Histidină g 0.294
Cistină g 0.218
Valină g 0.646
Prolină g 0.482
Serină g 0.652
Fenilalanină g 0.495
Glicină g 0.981
Triptofan g 0.183
Treonină g 0.482
Izoleucină g 0.474
Leucină g 0.792
Lizină g 0.64
Metionină g 0.164
Tirozină g 0.23
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.949
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.949
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.677
Macronutrienți
Apă g 11.15
Aport caloric / Energic total kcal 335
Carbohidraţi (total) g 70.59
Fibre (total) g 10
Glucide/Zaharuri (total) g 2.6
Zaharoză (inclusă în glucide) g 1.7
Lipide / Grăsimi (total) g 3.1
Proteine g 12.62
Minerale
Calciu mg 41
Cupru mg 0.515
Fier mg 4.06
Fosfor mg 337
Magneziu mg 251
Mangan mg 2.03
Potasiu mg 577
Seleniu µg 5.7
Sodiu mg 11
Zinc mg 3.12
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 220
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 54.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.417
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.15
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.44
Vitamina B6 mg 0.582
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 54

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”