Făină de orez, alb

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.549
Acid glutamic g 1.097
Alanină g 0.332
Arginină g 0.516
Histidină g 0.149
Cistină g 0.107
Valină g 0.348
Prolină g 0.278
Serină g 0.31
Fenilalanină g 0.317
Glicină g 0.267
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.21
Izoleucină g 0.244
Leucină g 0.488
Lizină g 0.207
Metionină g 0.144
Tirozină g 0.314
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.442
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.379
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.386
Macronutrienți
Apă g 11.89
Aport caloric / Energic total kcal 366
Carbohidraţi (total) g 80.13
Fibre (total) g 2.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.12
Lipide / Grăsimi (total) g 1.42
Proteine g 5.95
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.13
Fier mg 0.35
Fosfor mg 98
Magneziu mg 35
Mangan mg 1.2
Potasiu mg 76
Seleniu µg 15.1
Zinc mg 0.8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 5.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.138
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.021
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.59
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.819
Vitamina B6 mg 0.436
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”