Făină de orez brun

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.677
Acid glutamic g 1.473
Alanină g 0.422
Arginină g 0.548
Histidină g 0.184
Cistină g 0.088
Valină g 0.424
Prolină g 0.339
Serină g 0.374
Fenilalanină g 0.373
Glicină g 0.356
Triptofan g 0.092
Treonină g 0.265
Izoleucină g 0.306
Leucină g 0.598
Lizină g 0.276
Metionină g 0.163
Tirozină g 0.271
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.008
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.996
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.557
Macronutrienți
Apă g 11.97
Aport caloric / Energic total kcal 363
Carbohidraţi (total) g 76.48
Fibre (total) g 4.6
Glucide/Zaharuri (total) g 0.85
Lipide / Grăsimi (total) g 2.78
Proteine g 7.23
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.23
Fier mg 1.98
Fosfor mg 337
Magneziu mg 112
Mangan mg 4.013
Potasiu mg 289
Sodiu mg 8
Zinc mg 2.45
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.443
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.08
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.34
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.591
Vitamina B6 mg 0.736
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 16

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”