Făină de roşcove

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 6
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.503
Acid glutamic g 0.362
Alanină g 0.584
Arginină g 0.13
Histidină g 0.122
Cistină g 0.029
Valină g 0.446
Prolină g 0.354
Serină g 0.304
Fenilalanină g 0.151
Glicină g 0.267
Triptofan g 0.048
Treonină g 0.271
Izoleucină g 0.209
Leucină g 0.442
Lizină g 0.196
Metionină g 0.081
Tirozină g 0.12
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.197
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.216
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.09
Macronutrienți
Apă g 3.58
Aport caloric / Energic total kcal 222
Carbohidraţi (total) g 88.88
Fibre (total) g 39.8
Glucide/Zaharuri (total) g 49.08
Lipide / Grăsimi (total) g 0.65
Proteine g 4.62
Minerale
Calciu mg 348
Cupru mg 0.571
Fier mg 2.94
Fosfor mg 79
Magneziu mg 54
Mangan mg 0.508
Potasiu mg 827
Seleniu µg 5.3
Sodiu mg 35
Zinc mg 0.92
Fitonutrienți
Beta caroten µg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 11.9
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.053
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.63
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.461
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.897
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.047
Vitamina B6 mg 0.366
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”