Făină de secară, rafinaă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.496
Acid glutamic g 2.457
Alanină g 0.337
Arginină g 0.38
Histidină g 0.147
Valină g 0.323
Prolină g 0.965
Serină g 0.434
Fenilalanină g 0.445
Glicină g 0.333
Triptofan g 0.111
Treonină g 0.278
Izoleucină g 0.235
Leucină g 0.556
Lizină g 0.21
Metionină g 0.113
Tirozină g 0.199
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.158
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.584
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.15
Macronutrienți
Apă g 11.4
Aport caloric / Energic total kcal 357
Carbohidraţi (total) g 76.68
Fibre (total) g 8
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.09
Glucide/Zaharuri (total) g 0.93
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.14
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.57
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.13
Lipide / Grăsimi (total) g 1.33
Proteine g 9.82
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.213
Fier mg 0.91
Fosfor mg 130
Magneziu mg 32
Mangan mg 1.162
Potasiu mg 224
Seleniu µg 17.6
Sodiu mg 2
Zinc mg 1.33
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 210
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.331
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.665
Vitamina B6 mg 0.234
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”