Făină de soia, conţinut scăzut de grăsimi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 5,5
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 2.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.215
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.29
Macronutrienți
Amidon g 5.25
Apă g 4.61
Aport caloric / Energic total kcal 375
Carbohidraţi (total) g 34.93
Fibre (total) g 16
Glucide/Zaharuri (total) g 10.53
Lipide / Grăsimi (total) g 8.9
Proteine g 45.51
Minerale
Calciu mg 285
Cupru mg 1.6
Fier mg 8.2
Fosfor mg 675
Magneziu mg 285
Mangan mg 3.15
Potasiu mg 2090
Seleniu µg 58.9
Sodiu mg 9
Zinc mg 4.1
Fitonutrienți
Beta caroten µg 24
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 191.7
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.088
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.95
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.55
Vitamina B6 mg 1.05
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 289

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”