Făină de soia, degresată, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 5.651
Acid glutamic g 8.705
Alanină g 2.117
Arginină g 3.487
Histidină g 1.212
Cistină g 0.724
Valină g 2.243
Prolină g 2.629
Serină g 2.605
Fenilalanină g 2.346
Glicină g 2.078
Triptofan g 0.653
Treonină g 1.952
Izoleucină g 2.18
Leucină g 3.66
Lizină g 2.991
Metionină g 0.606
Tirozină g 1.7
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.409
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.045
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.268
Macronutrienți
Apă g 6.94
Aport caloric / Energic total kcal 339
Carbohidraţi (total) g 40.14
Lipide / Grăsimi (total) g 2.39
Proteine g 44.95
Minerale
Calciu mg 244
Cupru mg 2
Fier mg 13.7
Fosfor mg 701
Magneziu mg 306
Mangan mg 3.8
Potasiu mg 2490
Seleniu µg 3.3
Sodiu mg 3
Zinc mg 5.06
Vitamine
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.691
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.251
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.587
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.976
Vitamina B6 mg 0.569
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 303

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”