Fasol roşie, kidney, la conservată, scursă de lichid, spălată în apă de la robinet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.016
Acid glutamic g 1.305
Alanină g 0.369
Arginină g 0.445
Histidină g 0.223
Cistină g 0.076
Valină g 0.468
Prolină g 0.464
Serină g 0.509
Fenilalanină g 0.479
Glicină g 0.329
Triptofan g 0.097
Treonină g 0.298
Izoleucină g 0.384
Leucină g 0.689
Lizină g 0.568
Metionină g 0.106
Tirozină g 0.192
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.052
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.328
Macronutrienți
Apă g 68.86
Aport caloric / Energic total kcal 121
Carbohidraţi (total) g 20.8
Fibre (total) g 7.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.93
Proteine g 8.12
Minerale
Calciu mg 58
Cupru mg 0.283
Fier mg 1.5
Fosfor mg 118
Magneziu mg 29
Mangan mg 0.382
Potasiu mg 250
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 208
Zinc mg 0.74
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.015
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.417
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”