Fasole Adzuki, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.891
Acid glutamic g 1.173
Alanină g 0.439
Arginină g 0.486
Histidină g 0.198
Cistină g 0.07
Valină g 0.387
Prolină g 0.331
Serină g 0.369
Fenilalanină g 0.398
Glicină g 0.286
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.255
Izoleucină g 0.3
Leucină g 0.632
Lizină g 0.567
Metionină g 0.079
Tirozină g 0.224
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.009
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.021
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.036
Macronutrienți
Apă g 66.29
Aport caloric / Energic total kcal 128
Carbohidraţi (total) g 24.77
Fibre (total) g 7.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 7.52
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.298
Fier mg 2
Fosfor mg 168
Magneziu mg 52
Mangan mg 0.573
Potasiu mg 532
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 244
Zinc mg 1.77
Vitamine
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.115
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.064
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.717
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.43
Vitamina B6 mg 0.096
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 121

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”