Fasole, Adzuki, bob uscat, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.355
Acid glutamic g 3.099
Alanină g 1.16
Arginină g 1.284
Histidină g 0.524
Cistină g 0.184
Valină g 1.023
Prolină g 0.874
Serină g 0.976
Fenilalanină g 1.052
Glicină g 0.756
Triptofan g 0.191
Treonină g 0.674
Izoleucină g 0.791
Leucină g 1.668
Lizină g 1.497
Metionină g 0.21
Tirozină g 0.591
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.113
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.191
Macronutrienți
Apă g 13.44
Aport caloric / Energic total kcal 329
Carbohidraţi (total) g 62.9
Fibre (total) g 12.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.53
Proteine g 19.87
Minerale
Calciu mg 66
Cupru mg 1.094
Fier mg 4.98
Fosfor mg 381
Magneziu mg 127
Mangan mg 1.73
Potasiu mg 1254
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 5
Zinc mg 5.04
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 76
Vitamine
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.455
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.471
Vitamina B6 mg 0.351
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 622

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”