Fasole albă, bob oval, mic, germinată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.799
Acid glutamic g 0.75
Alanină g 0.255
Arginină g 0.335
Histidină g 0.172
Cistină g 0.07
Valină g 0.316
Prolină g 0.248
Serină g 0.329
Fenilalanină g 0.31
Glicină g 0.212
Triptofan g 0.064
Treonină g 0.258
Izoleucină g 0.273
Leucină g 0.442
Lizină g 0.35
Metionină g 0.064
Tirozină g 0.212
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.052
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.407
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.085
Macronutrienți
Apă g 79.15
Aport caloric / Energic total kcal 67
Carbohidraţi (total) g 13.05
Lipide / Grăsimi (total) g 0.7
Proteine g 6.15
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.356
Fier mg 1.93
Fosfor mg 100
Magneziu mg 101
Mangan mg 0.408
Potasiu mg 307
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 13
Zinc mg 0.89
Vitamine
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.215
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.22
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.825
Vitamina B6 mg 0.191
Vitamina C mg 18.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 132

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”